Brugerdiskussion:NielsThoegersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, NielsThoegersen! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 11. okt 2015, 10:20 (CEST)

Hejsa, du er i gang med at udbygge artiklen om stromae ret meget, du kan med stor fordel bruge forhåndsvisning, så er der ikke helt så mange hændelser i seneste ændringer man skal gå igennem, det gør det nemmere for alle, hvis du ikke gemmer efter hver eneste lille rettelse :) Mvh. Vrenak (diskussion) 5. jun 2016, 12:56 (CEST)

At redigere større mængder rettelser af en artikel i sandkassen først, og lægge rettelser over når man har samlet en stor portion er også en god ide. --Madglad (diskussion) 5. jun 2016, 13:04 (CEST)

Tak, det vil jeg huske! :D NielsThoegersen (diskussion) 5. jun 2016, 15:20 (CEST)

Hej user:Madglad Du har igennem længere tid været god til at svare på mine spørgsmål her på Wikipedia, så derfor spørger jeg dig igen. ;) Jeg har for et par dage siden, fået slettet et par af mine billeder fra en af mine artikler, på grund af brudt copyright. Jeg er dog ikke helt sikker på, hvad det er, jeg gør forkert, med andre ord, jeg ved ikke så forfærdelig meget om copyright og kilder. Jeg ved det er en grundsten til Wikipedia, og derfor håber jeg du kan forklare mig lidt om det, så jeg ikke er til for meget nød. Jeg kan godt se, at det er et meget stort emne jeg spørger om, så vil gerne fremsætte et par spørgsmål: Må jeg tage fra nettet, undtaget billeder, hvis jeg sætter hjemmesiden som kilde? Hvad er forskellene på alle copyright'sne, som ligger på wikipedia Commons, når du skal uploade et billede? Hvordan beviser jeg overfor folk, at jeg har fået lov, (hvis jeg har fået lov), til at uploade og bruge et billede på wikipedia, uden at folk sletter det? Jeg håber du har lyst til at hjælpe! :) Hilsen NielsThoegersen (diskussion) 7. jun 2016, 16:35 (CEST)

@NielsThoegersen: Først nej du må ikke tage billeder fra internettet, der er copyright selv om der ligger en million ens billeder. Her kan du læse om Wikipedia:Ophavsret og Wikipedia:Kilder forsat god eftermiddag --Zoizit (diskussion) 7. jun 2016, 16:58 (CEST)
måske også et godt sted at kigge forbi Hjælp:Valg af billedlicens --Zoizit (diskussion) 7. jun 2016, 17:05 (CEST)
Hej Niels. Jeg kan se at du har fået svar, ellers er du altid velkommen til at spørge i Hjælp:Nybegynderforum. Se denne rettelse, jeg har lavet for dig. Den slags formattering tager softwaren sig selv af, når du bruger ==Overskrift== --Madglad (diskussion) 7. jun 2016, 21:00 (CEST)

Stromae ... igen[rediger kildetekst]

Du kan se her, hvad jeg mente med at indsætte sprog (language) på refsene i artiklen. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. jun 2016, 13:44 (CEST)

Hvis der er brugt en {{citeweb eller en anden skabelon til at gerere refsen, bør sproget indsættes som |language=[[fransk (sprog)|fransk]] så kommer der til at stå: "(på fransk)", hvis refsen derinod er "nøgen", kan du blot indsætte {{fr sprog}} efter teksten og før </ref>, så kommer det til at se sådan ud (fransk). mvh Per (PerV) (diskussion) 8. jun 2016, 13:56 (CEST)

Nu forstår jeg! Tusind tak, user:PerV! Det er godt at have nogen som dig, når man skal lære de utrolig mange ting man kan på wikipedia! ;) NielsThoegersen (diskussion) 8. jun 2016, 14:23 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at slette på diskussionssider. Hvis du mener, at siden er blevet for stor, eller hvis der står noget på siden, du ikke er så glad for, kan du flytte hele eller de ældste dele af sidens indhold til et arkiv. Det forventes dog, at arkivering tidligst sker en uge efter seneste indlæg, så andre kan nå at se hvad der er skrevet. Dette link beskriver, hvordan man laver et arkiv og bruger det. Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 8. jun 2016, 15:55 (CEST)