Brugerdiskussion:Younis

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Du har vist overset det her:

Læg ikke billeder op, som du har fundet på internettet.
Kun i helt ekstraordinære tilfælde er sådanne billeder uden ophavsret.
Dette gælder også logoer!

.

Mvh |EPO| 29. dec 2006 kl. 17:49 (CET)

Logoer er i langt de fleste tilfælde varemærkebeskyttet og der for ikke kompatibel med Wikipedias licenskrav: Hjælp:Valg af billedlicens. Derfor sletter vi logoer medmindre logoet er udgivet under en Wikipedia-kompatibel licens. --Glenn 29. dec 2006 kl. 17:53 (CET)

Du trænger til at læse reglerne. oplægningssiden beskriver reglerne for billeder. Men dem har du tydeligvist ikke læst. Så du bør hellere gøre det inden du bliver blokeret. --|EPO| 21. jan 2007 kl. 15:41 (CET)

Jeg har faaet det omdiskuterede logo tilsendt fra klubben, via e-mail. Jeg oplyste da jeg bad om logoet at jeg ville bruge det i en artikel paa wikipedia, er det ikke ok saa? Og hvad goer jeg nu for at kunne laegge det op?

/Younis

Det er ikke nok, at vi må "bruge" det. Det skal udgives under GFDL-licensen, hvilket bl.a. betyder, at alle skal kunne benytte det, også kommercielt, samt rette i det og videredistribuere det. --PhoenixV 18. mar 2007 kl. 10:57 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 18. mar 2007 kl. 10:57 (CET)