Diskussion:Aalborg Håndbold

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ang. sammenskrivningsforslag[rediger kildetekst]

Grunden til, at den aalborgensiske klub i Håndboldligaen skifter navn er, at licensen skifter ejer - og vi har jo også både en artikel om FCK Håndbold og om FIF, så der er vel for så vidt ikke tale om samme klub mere?
- Sarrus (db) d. 1. jan 2011, 16:26 (CET)

Uden jeg er nøje inde i detaljerne om licenser osv., så tænkte jeg mere på FC Midtjylland Håndbold og Århus Håndbold; begge disse artikler er bare blevet flyttet over i det nye navn. Måske er FIF/FCK lidt mere kompliceret (der er jo både FIF før og efter FCK, og FCK omfatter som bekendt meget mere end håndbolden). --Arne (Amjaabc) 1. jan 2011, 16:39 (CET)
Og lige præcis de to klubbers flytninger har jeg selv været involveret i som hvv. forslagsstiller og flytter, men AaB har også både fodbold og ishockey foruden (hidtil) håndbold. Og der var og er også noget der hedder AaB både før og efter deres håndboldengagement. Men holdet hedder stadig AaB Håndbold sæsonen ud.
- Sarrus (db) d. 1. jan 2011, 17:30 (CET)
Ok, men så skal der i hvert fald ryddes noget op i nærværende artikel, for mange af detaljerne, herunder spillertruppen, kan man vel på ingen måde være sikre på, når holdet officielt startes efter sommerferien. --Arne (Amjaabc) 1. jan 2011, 19:32 (CET)
Og hvad med alle de tidligere bedrifter, der står i infoboksen? Nu er det lige før det bliver en principsag. Er det den samme klub eller en anden? :-).
- Sarrus (db) d. 1. jan 2011, 19:38 (CET)
Jeg kan godt følge dig. Problemet er jo, at der både er tale om en forretningsenhed og en klub i gammeldags forstand. Jeg vil gætte på, at Aalborg Håndbold har tænkt sig at stå ved AaB's bedrifter, lige som de to andre jyske eksempler. Hvordan det er med FIF - FCK - FIF, ved jeg ikke helt. Den originale FIF havde nok at prale af, men gjorde FCK det? Og hvordan har det nuværende FIF det med FCK-bedrifterne?
Jeg mener godt, at man her vil kunne kopiere bedrifterne fra AaB til Aalborg Håndbold, måske først til sommer. --Arne (Amjaabc) 1. jan 2011, 21:06 (CET)

Aalborg Håndbold A/S er navnet på det driftsselskab der nu driver klubben AaB Håndbold. Det nye navn som klubben skal spille under fra sommeren 2011, bliver først offentliggjort i løbet af foråret. - så i bund og grund skal der ikke være en artikel med navnet Aalborg Håndbold, men blot nævnes at det er navnet på selskabet bagved AaB Håndbold. --Pixi Uno 1. jan 2011, 21:14 (CET)

Er der så nogen af jer, der ved, hvad licensklubben hedder? Før AaB-tiden hed klubben/håndboldligaholdet Aalborg HSH.
- Sarrus (db) d. 1. jan 2011, 22:22 (CET)
Uden at vide det, mener jeg stadig at AaB Håndbold spiller på Aalborg HSH's licens. Og lige præcis spørgsmålet om licensen er det afgørende her, er det samme licens er det også samme klub og samme artikel. --Patchfinder 21. jan 2011, 15:24 (CET)
Da sammenskrivningsforslaget har været på artiklen siden 1. januar uden der er etableret konsensus om sammenskrivning, fjerner jeg nu skabelonen.
- Sarrus (db) d. 22. dec 2011, 21:36 (CET)