Diskussion:Christian Braad Thomsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Psykoanalyse, incest og pædofili[rediger kildetekst]

@Sasper: I sin nuværende form handler afsnittet jo primært om incest, så jeg forstår ikke umiddelbart begrundelsen for denne redigering. Kan du uddybe redigeringskommentaren? Vh. SorenRK (diskussion) 27. jan 2019, 17:36 (CET)

Ja, CBT beskræftiger sig med psykoanalyse, og hans holdninger til incest er en udløber af hans engagement i psykoanalyse. Man kan sige at han har beskæftiget sig med "psykoanalyse, herunder incest". Dette i modsætning til mange andre debattører, som har villet diskutere incest og pædofili, men uden nogen bestemt indgangsvinkel. Så jeg synes det er mest lødigt at kalde afsnittet "psykoanalyse", men der kan evt. laves en underoverskrift som hedder "incest", "incest- og pædofilidebat" eller lignende. Jeg synes mange artikler bruger meget stor spalteplads på at skrive om "kontroverser" (dette er endda ofte titlen på et specifikt løsrevet afsnit) eller bruger over 50 % af pladsen på at beskrive en kortvarig mediedebat, mens de mere væsentlige dele af biografien ikke berøres. Det kan blive skævt. Derfor bør den slags kontroverser og mediediskussioner indarbejdes i artiklens emner og afsnit, så sammenhængen bevares. Du kan se at den tidligere redigering var skrevet af nogen som havde en kæphest, nemlig at fokusere på CBT's ytringer om incest. Om det så var i positiv eller negativ hensigt, ved jeg ikke. Men artiklen kom i hvert til at fremhæve det emne meget kraftigt. --Sasper (diskussion) 2. mar 2019, 03:53 (CET)