Diskussion:Emil Christian Hansen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Teksten giver indtryk af at være forfattet af Emil Chr. Hansen selv. Hvis dette virkelig er tilfældet, må kilden (proveniensen) anføres.

Sebastjan 17 mar. 2004 kl. 13:20 (CET)

Ja. Artiklen er jo på ingen måde i nærheden af at følge stilmanualen eller NPOV. Total omskrivning må vist være vejen frem her.--Heelgrasper 6. maj 2005 kl. 12:05 (CEST)
enig - så jeg har gjort et beskedent forsøg, idet jeg ikke kan lide at slette hvad der ligner en autobiografi. Men jeg har ikke været i stand til at verificere, hvor den stammer fra - og noget af den kan nok udelades. Men jeg synes, at vi skal iværksætte en efterlysning først. --hansjorn 1. sep 2005 kl. 12:07 (CEST)
Muligvis kan det stamme fra denne artikel, men jeg får nok ikke lige tid til at undersøge det nærmere i den kommende tid.--Heelgrasper 1. sep 2005 kl. 18:21 (CEST)