Diskussion:Fodbold under sommer-OL 1960

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fejl på siden[rediger kildetekst]

Denne side er behæftet med en række fejl. Bl.a. ser det i skemaerne ud, som om der gik TO hold videre fra nogle af de indl. puljer. Men kun EET hold gik videre (som der står i den indledende tekst !!) Desuden har 'søjlerne' i alle fire puljer forkerte overskrifter (point er flyttet om forrest og det øvrige derefter forskudt til højre. GROV fejl. Dommeren i finalen hed Lo Bello (ikke Cello!). Han dømte en række andre kampe (som der også står).

- Teknikken nægter undertegnede adgang til rammen med res. - så jeg kan ikke foretage de nødvendige rettelser... Overlades til REDAKTIONEN (hvem det så er) - Mvh genboe, Jørgen Schouboe, journalist emeritus (og tilskuer til 2 af Danmarks 3 kampe i Rom... ;-) (Denne usignerede kommentar er skrevet af 62.198.134.222 (diskussion • bidrag) 26. aug 2021, 21:23‎)

Hej Jørgen. Tak for dine kommentarer - jeg har rettet til efter det, du skriver, og jeg har samtidig rettet overskrifterne til dansk (Hold, kampe, V/U/T, MS/MI/MF (MålScoret/MålImod/MålForskel), point). Jeg er lidt misundelig: Det må have været stort at have set kampene på stadion, men det var for tidligt for mig, der er født samme år :-)
I øvrigt er der ikke en redaktion på Wikipedia, blot en række dedikerede brugere. Alle kan rette alt, men jeg forstår godt, at det ser lidt teknisk ud med tabellerne. Så du har gjort det helt rigtigt ved at skrive kommentaren. Som regel kommer en anden bruger forbi, der måske kan rette det - som her. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. aug 2021, 20:56 (CEST)