Diskussion:Frank Jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Lærer eller leder?[rediger kildetekst]

Artiklen fastslår både, at Franks kone er leder for en børnehaveklasse og samtidig lærer for samme. Kan vi blive mere præcise? (Skrev 2.110.12.204 (diskussion • bidrag) 25. maj 2019, 22:55. Husk at signere dine indlæg.)

Positive sider ?[rediger kildetekst]

Nok har vel Frank Jensen som Overborgmestere på mange måder prøvet at forbedre København, som kommune, storby og Hovedstad ? Og han har flere ganger kommit med konkrete forlag over fx hvordan man skal bekæmpe "bandekriminalitet", metro til det ny Nordhavnprojekt alrede i 2019 (kun 9 måneder efter metroringen bliver klar). Og han er ikke bange for at gå mod sin partibestyrelse og regering - eller for hvad andre synes (I Skåne har han blived kritisered fx av "kommunalrådet" i Landskrona, Torkild Strandberg, på en mærkelig måde, for sine forslag om bandekriminaliteten). Under Jenens tid som Overborgmestere har også indbyggertallet i København øget forholdsvis strærkt (OK indbyggertallet i Københavns kommune begynnede stige alrede i midten af halvfemserne, men det har accelereret i de senere år.) Nu bor jeg ikke i København, men jeg har ligevel en følelse af at Farnk Jensen er en af de bedre Overborgmestere København haft i rimeligt lang tid. Det jeg efterspørger er lidt mere balance når det drejer sig om kritik (det står kun om anklagelserne ang nepotisme). Boeing720 (diskussion) 5. jun 2013, 00:29 (CEST)

Afsnittet "Blå bog" virker efter min opfattelse malplaceret med urelaterede oplysninger. Afsnittet bør fjernes, og oplysningerne placeres hvor de hører naturligt hjemme i artiklerne sammen med pålidelige kilder som nu mangler. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 20. okt 2020, 15:37 (CEST)