Spring til indhold

Diskussion:Großer Arber

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg synes det er uhensigtsmæssigt, at hovedartiklen hedder Großer Arber (tysk stavemåde) og ikke Grosser Arber (dansk/international stavemåde), idet bogstavet ß ikke findes på danske tastaturer. --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 25. nov 2008, 07:47 (CET)

Jeg synes det er fint at artklens navn er navnet på bjerget. Det er også kun tjekkisk og litauisk wiki, der ikke bruger ß. Tjekkerne har sikkert deres eget navn for bjerget i og med det ligger så tæt på og litauerne har, efter min bedste google-oversæt-vurdering oversat bjergets navn direkte til Store Arber. Hvis der kun må bruges danske bogstaver får du forresten en stor flytteopgave (fx Kategori:Byer i Tjekkiet, Kategori:Tjekker). --Santac 25. nov 2008, 08:42 (CET)
Enig. Derfor fjerner jeg flytteforslaget. Men jeg har oprettet en omdirigering fra Grosser Arber til Großer Arber så man kommer til artiklen uanset hvilken søgning man bruger. --MGA73 22. dec 2008, 18:21 (CET)