Diskussion:Kall Rasmussens fragment

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne artikel, og artiklerne om tre andre Saxo-fragmenter, er naturligvis af stor interesse. Men de synes at bygge på de tilsvarende artikler i den engelske Wiki, og disse ser ud til at være affattet uden fornøden sagkundskab. Artiklerne trænger til revision, men jeg er ikke tilstrækkeligt inde i emnet til at indlade mig herpå. -- Sebastjan 5. aug. 2005 kl. 08:05 (CEST)

Bindestreg?[rediger kildetekst]

Bindestregen i navnet undrer mig lidt, eftersom den jo ikke forekommer i navnet på opdageren. Google er i dette tilfælde ikke til megen hjælp, da alt fører tilbage til Wikipedia.--Heelgrasper 15. okt 2005 kl. 22:23 (CEST)

Mærkværdig ændring[rediger kildetekst]

Bruger:Haabet ændrede blev brugt som hæfteliste om Kronborg slotte-kataster fra 1627-1628 til blev brugt som hæfteliste om Kronborg slottets-regneskaber fra 1627-1628.

Lad gå, at slottets-regneskaber kun er en anelser dårligere dansk end slotte-kataster, men på hvilket grundlag er kataster blevet oversat til regnskab? Og hvorfor skal en sådan ændring markeres som en mindre ændring? Kataster er en jordebog, jf. den engelske artikels Cadastre.--Heelgrasper 15. okt 2005 kl. 23:27 (CEST)