Diskussion:Mølkærlejren

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen trænger til oprydning - den virker som en ting, der ville passe bedre i en spejdervejviser end i en encyklopædi. --Palnatoke 6. jun 2005 kl. 16:28 (CEST)

Havde ikke lige forestillet mig at folk var så hurtige på aftrækkeren, da jeg egentligt først var i gang med en indeksering, inden jeg nåede til en omskrivning der passer bedre til leksikon. Håber nu det er skrevet om så det kan bruges. Er lidt i tvivl mht. seværdigheder i området, om det hører hjemme eller blot skal stå som eksterne henvisninger. Er der nogle regler på området?

Jeg vil give Palnatoke ret i at artiklen ville passe bedre i en spejdervejviser, og er faktisk på nippet til at foreslå den slettet. Hvis den skal bruges her, mangler den at forklare nogle helt grundliggende ting såsom: Hvad er Mølkærlejren? Hvad bruges den til?/Hvad er formålet med den? Byrial 6. jun 2005 kl. 19:45 (CEST)
Ja det stod der tidligere men så var det reklame. Nu må artiklen da være barberet ned til fortælle hvad Mølkærlejren er. Nøjagtigt som fx Sletten. (Skrev Jonatan (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Artiklen forekom fortsat mangelfuld og uoplysende. Der er ikke sket forbedring. Således er den nu slettet. --|EPO| 24. mar 2007 kl. 20:11 (CET)