Diskussion:Mine tossede drenge

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det kniber undertiden for mig at holde personer med omtrent samme navne ude fra hinanden. Var ikke Svend Methling fader til Finn Methling? I artiklen her anføres Sven Methling jun. Hvordan er han – om overhovedet – relateret til de to andre? -- Sebastjan 25. juli 2005 kl. 08:55 (CEST)

Jeg forstår forvirringen. Jeg vil prøve at undersøge nærmere, men Sven Methling (og fornavnet er uden "d") er ikke i familie med de andre Methling'er. Mvh Frank R - 25. juli kl. 9.07

http://www.nyfac.bibnet.dk/forfatternet/FinnMethling/knippel.htm omtales en Sven Methling, der er lillebror til Finn og søn af Svend, og http://www.philm.dk/visperson.asp?type=instruktoer&id=470 antyder at Sven er fra 1918, hvad der passer fint med at Finn er fra 1917. --Palnatoke 25. jul 2005 kl. 09:21 (CEST)