Diskussion:Ole Fogh Kirkeby

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Gætter på at det er Ole Fogh Kirkeby selv der redigerer denne side fordi

  • 1) Den indeholder viden der ikke virker offentligt tilgængelig. Generelt er der ingen kilder overhovedet. Hvordan ved man f.eks. at han KUN arbejdede med Marx på RUC uden at man er ham selv?
  • 2) Sproget er generelt meget promoverende og ikke neutralt, hans tanker beskrives f.eks. som radikale og unikker osv. Det nævnes ret tilfældigt at nogen af hans bøger er "bestsellere".
  • 3) Sidst men ikke mindst er der ikke eet eneste kritik ord i hele artiklen. Og det er ret unik i filoso-biografier :)

Synes ellers de er en ganske fin artikel og oplysende, jeg har slettet de mest uneutrale ting (som "genial unik radikal teori", i den dur) - ville bare gøre opmærksom på det. (Skrev Gecko (diskussion • bidrag) 20. apr. 2014, 02:54. Husk at signere dine indlæg.)