Diskussion:Operation Safari

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Besættelsen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Besættelsen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Besættelsenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Köpenick-forløb[rediger kildetekst]

Hvad er et Köpenick-forløb? --Santac 16. apr 2010, 09:09 (CEST)

Jeg undres også... Muligvis er det denne begivenhed i Berlin (tysk WP). --KLN 16. apr 2010, 10:03 (CEST)
Det kunne det måske godt være. På daværende tidspunkt har ovenstående begivenhed måske været så meget friskere i hukommelsen, at det ikke har været nødvendigt at forklare hvad det betød. --Santac 16. apr 2010, 12:06 (CEST)
Jeg tror, jeg har fundet ud af, hvad det henviser til: Kaptajnen fra Köpenick. Det giver i hvert fald mening ift. forholdsorden. --KLN 17. apr 2010, 05:06 (CEST)

Det bør næves at der i billedteksten omtales Niels Juel som en let krydser og Peder Skram som en krydser. Begge skibe er at anse som Artilleriskibe i henhold til Marineministeriets forordning af 1932.