Diskussion:Palle Huld

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg synes at erindre, at Palle Huld i en høj alder (dvs. for måske 10 år siden eller så) blev udtrukket til at komme ind og skrabe et overstort skrabelod i et quiz-program, hvor Hans Pilgaard var vært. Så vidt jeg husker vandt han et større beløb ved den lejlighed, men jeg husker det ikke specielt tydeligt og navnet på programmet har jeg fuldstændig svedt ud (pladen blev skrabet med en bæver-figur, men mere husker jeg ikke rigtig om det). Hvis andre evt. kan finde noget lidt mere detaljeret om dette kunne det muligvis tilføjes som en lille pudsighed.--Heelgrasper 28. dec 2005 kl. 18:56 (CET)

Mandagschancen? Mvh Malene Thyssen 28. dec 2005 kl. 19:30 (CET)

Bingo! Det lykkedes mig også at finde en kort omtale af det her: "100.000 kroner som den belevne 87-årige netop har vundet i Mandags Chancen, er blandt andet blevet brugt på viv, venner og efterkommere." --Heelgrasper 28. dec 2005 kl. 20:29 (CET)


Jeg har lige tilføjet noget om Tintin, men jeg kan ikke rigtig hitte ud af at lave en re. til artiklen her: http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2009/01/12/095136.htm?rss=true --Søren Nielsen 12. jan 2009, 15:54 (CET)