Diskussion:Politibetjent

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Oftest vælger politiskolen mænd fra middelklassen, der har aftjent værnepligt og har en intelligens på det jævne.

Det udsagn savner i høj grad en kilde. Jeg vil endda stille mig stærkt tvivlende overfor to af de tre nævnte kriterier. --Heelgrasper 6. jan 2007 kl. 22:01 (CET)

Det må desuden bemærkes, at der åbenbart ikke findes politibetjente uden for Danmark. --Palnatoke 6. jan 2007 kl. 23:48 (CET)
Hvis en anonym nu fjernede den citerede sætning uden at benytte beskrivelsesfeltet, ville vi stå i den besynderlige situation at Palnatoke af formelle grunde var nødt til at gendanne - eller hvordan? - Se Diskussion:Pinsebevægelsen#"Fundamental" ? uforståelig eller polemisk tilføjelse hvor Palnatoke gør netop dette; altså et administratorgodkendt forlæg for hvad der i mange tilfælde ville stride mod sund fornuft. Er der frit slag for con amore gendannelser på dette formelle grundlag? -- Mvh PHansen 7. jan 2007 kl. 09:41 (CET)
Det var dog rædsomt spidsfindigt, PHansen. Nej, der er ingen, som er *nødt til* at gendanne.Sagen er den at nogle artikler er mere følelsesbelastede end andre, og at en ændring i en artikel om Pinsebevægelsen har større sandsynlighed for at være POV-pushing end en ændring i fx denne artikel. --Palnatoke 7. jan 2007 kl. 21:00 (CET)
Min fornemmelse af at der er en del vilkårlighed med i spillet ser ud til at være rigtig: et formelt argument når dét passer, et indholdsmæssigt når dét passer - næsten ligesom ude i virkeligheden. -- Mvh PHansen 7. jan 2007 kl. 21:44 (CET)



Citat: Oftest vælger politiskolen mænd fra middelklassen, der har aftjent værnepligt og har en intelligens på det jævne.

Denne linie må jeg med al respekt for skriveren :-)) betragte, som "politisk". Mit råd: Undgå den og skriv om uddannelsen i almindelighed. Godt nyt år. --Maya123