Diskussion:Søndersø (Maribosøerne)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Lolland-Falster Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lolland-Falster, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Lolland-Falsterrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Søndersø er også navnet på en by og kommune på Nordfyn. Mon ikke artiklen bør gøres flertydig?

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 30. okt 2004 kl. 12:26 (CEST)

opdagede det hurtigt efter jeg var gået igang... kan du gøre det for jeg har ikke helt skabt mig overblikket over hvad der findes ved navn Søndersø ... men jeg vil foreslå at Søndersø (altså søen på lolland) navngives Søndersø (Maribosøerne) da Maribosøerne allerede er navngivet, og Nørresø som også er en del af disse søer... er jo også flertydig.


Der er også en Søndersø i Nordsjælland, omtrent midt mellem Ballerup og Farum. Den indgår som et vigtigt led i Københavns vandforsyning.

Sebastjan 30 okt. 2004 kl. 13:05 (CEST)

Artiklen Søndersø er nu gjort flertydig. Jeg har ikke rettet henvisninger i Værløse, da jeg ikke ved om det er den samme sø, som den Sebastjan omtaler. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 30. okt 2004 kl. 14:09 (CEST)