Diskussion:Skuespillere i Harry Potter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
FA FL Denne artikel er blevet vurderet til Klasse FL på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Peer review Skuespillere i Harry Potter har gennemgået en evaluering som nu er blevet arkiveret. Der kan du muligvis finde ideer til hvordan du kan forbedre denne artikel.
Listen Skuespillere i Harry Potter er en fremragende liste. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset for at være en god indgang til et emne. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Nomineret til fremragende liste Vedtaget
Evaluering Afsluttet
Nomineret til fremragende liste Afslået
Huskeliste for Skuespillere i Harry Potter: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

sammenskrivningsforslag[rediger kildetekst]

normalt skriver man jo hvem der har lagt stemme til hvem i selve artiklen til FILMEN.fx. burde sektionen med hvem der lagde stemme til hvem i falmmernes pokal jo være i artiklen om selve filmen.

--87.55.69.19 25. jun 2010, 16:47 (CEST)

jeg er enig i ham! artiklen bør flyttes til deres oprindelige film --80.167.149.247 26. jun 2010, 23:04 (CEST)

Jeg synes det er en dårlig ide at skrive artiklen sammen med Harry Potter. Artiklen fylder allerede en del og kan sagtens stå alene. og det vil ikke skabe bedre overblik at samle artiklerne. Andre wiki'er har også en selvstændig artikel. Toxophilus (diskussion) 27. feb 2013, 14:05 (CET)
jeg synes også at det er dårlig idé at skrive artiklerne sammen.--IvarT (diskussion) 23. mar 2013, 09:27 (CET)
Konklusion:
Artiklerne sammenskrives ikke.--IvarT (diskussion) 23. mar 2013, 09:27 (CET)