Diskussion:Sturmtruppen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har en idé om at to artikler om samme emne må have stort set de samme links, så jeg kiggede den tyske artikel igennem.

Linksammenligning
Tysk Dansk
de:Italien Italien
de:Comic Tegneserie
de:Franco Bonvicini
de:Wehrmacht Værnemagt
de:Zweiter Weltkrieg 2. verdenskrig
de:Surrealismus Surrealisme
de:Satire Satire
de:Vampir Vampyr
de:Computerspiel Computerspil
de:Amiga 500
de:Kategorie:Comics

Og hvad kan vi så bruge det til? Betragt linkene som stikord og skriv noget mere. Og hvis du ser en tysk artikel i listen, og lige véd, hvilken dansk artikel, der er dens makker, kan du jo give artiklerne interwikilinks. Du må gerne opdatere tabellen. Dette er også tænkt som proof of concept for en bot. --Palnatoke 8. jun 2007, 10:07 (CEST)