Diskussion:Svensk retskrivningsreform 1906

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg forstår ikke, hvorfor handske er taget op som eksempelord i stykket om t-lyden. Der er ikke, og har aldrig været nogen t i handske; hverken på dansk eller svensk. Et bedre ord her, der også er beslægtet med hånd ville være håndtere, der skrives med dt på dansk og stavedes handtera på svensk frem til 1906. Det hele gælder jo brugen af dt, og der har slet aldrig været tale om dt i handske. Flydet 20. aug 2008, 19:50 (CEST)

-> Jag instämmar. Håndtere er et bedre eksempel. Hhbruun 10. sep 2008, 21:39 (CEST)