Spring til indhold

Diskussion:Thaiboksning

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Thailands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Thailand, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Thailand-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Olympisk disciplin ?[rediger kildetekst]

Thaiboksning er ikke en olympisk disciplin, derfor skal stå 'Nej' til dette i infoboksningen infoboksen (tekst under billedet øverst til højre). Oplysninger om hvorvidt thaiboksning arbejder på at blive en olympisk disciplin skal anføres i selve brødteksten. Denne oplysning er interessant at få med i artiklen, hvor en seriøst kilde vil være at foretrække, eftersom denne oplysning vil vække opsigt grundet de nuværende konkurrenceregler inden for thaiboksing. Hvad er en seriøs kilde i denne sammenhæng? Tja, måske en kilde fra et overordnet forbund, Den Internationale Olympiske Komité eller SportAccord - kilde fra litteratur er vel heller ikke at fornægte. Under alle omstændigheder bør kildeangivelsen være konkret, for at undgå at kilden stilles i miskredit. --Kontoreg 27. mar 2013, 10:46 (CET)