Diskussion:The Midlands

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklens navn[rediger kildetekst]

Artiklen er uden forudgående diskussion, så vidt jeg kan se, blevet flyttet fra The English Midlands til det nuværende Midtengland.

The English Midlands (eller blot the Midlands) er en veldefineret størrelse. Den danske term “Midtengland” er derimod efter min opfattelse ikke en betegnelse for “The Midlands”, men er efter dansk sprogbrug “bare” en løs betegnelse for det, der ligger i “midten” af England.

Lex.dk har artiklen liggende under The Midlands, hvor artiklen også hører hjemme efter min opfattelse.

Artiklen blev flyttet af Bruger:Glenn. Men mindre der er protester fra Glenn eller andre, vil jeg flytte artiklen til The Midlands (alternativt til English Midlands). -Pugilist (diskussion) 19. maj 2024, 16:48 (CEST)[svar]

Ingen protester herfra. --Glenn (diskussion) 19. maj 2024, 20:44 (CEST)[svar]
Mine ændringer i artiklen og relaterede ændringer er nu fjernet - artiklen mangler blot at blive flyttet tilbage. Jeg har også set DSD, men forstår så ikke hvorfor kategorien Kategori:Midtengland ikke er ændret? --Glenn (diskussion) 19. maj 2024, 20:57 (CEST)[svar]
Tak for svar.
Kategorien er oprettet for længe siden uden en kategoribeskrivelse og har levet et stille liv herefter. Det kan måske forsvares, at kategorien er forholdsvis bred og medtager “midten” af England, men det vil nok være bedre at stramme op og også flytte kategorien.
Lad os se, om der er andre, der har indspark, og så kan vi flytte artiklen og eventuelt kategorien om nogle dage, hvis der ikke er protester.
God Pinse :-) - Pugilist (diskussion) 19. maj 2024, 21:24 (CEST)[svar]