Wikipedia-diskussion:Artikler om Danmark som andre har

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er projektet dødt?--Batmacumba (diskussion) 28. aug 2015, 20:20 (CEST)

Nej. Jeg vil opdateret ca. en gang om måneden. Dvs efter datadump for både dawiki og wikidata. Og der kom et nyt dump i onsdag og på tirsdag vil jeg opdatere, når wikidata-dumpet kommer mandag. Det hænger samme med nogle andre jobs, som jeg foretager samtidig. --Steen Th (diskussion) 28. aug 2015, 20:25 (CEST)
Jeg mente mere, at ingen tilsyneladende arbejder på det. Vi kunne evt. forsøge at lave en prioriteringsliste og fordele nogle "must have" artikler mellem os.--Batmacumba (diskussion) 28. aug 2015, 20:59 (CEST)
Jeg tog en håndfuld for nylig. Rmir2 (diskussion) 29. aug 2015, 08:28 (CEST)
Som gælder med alle liste, så sker kun noget, når nogen er interesse i og tager en håndfuld - og det sker. Specielt i starten blev der oprettet en del artikler, som udfyldte nogle synlige huller eller fejl. Derefter skal der arbejdes mere på hver enkelt artikel... men nu ligger listen som inspiration. Og på langt sigt vil der også være nogen, som vil oprette del af de ønsket artikler.
Jeg synes det er godt, at vi nu har fået de mange artikler om Færøerne. Og gader i København er også et godt eksempel på et klump. Og masser af enkelt artikler. Så der er sket noget uden den store plan. --Steen Th (diskussion) 29. aug 2015, 10:22 (CEST)