Wikipedia:Landsbybrønden/Grundlæggende økonomisk teori

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Grundlæggende økonomisk teori[rediger kildetekst]

Vi har en lang række artikler indenfor hvad jeg tror man kalder økonomisk teori så som velfærdsteori, risiko, udbud og efterspørgsel, gode (økonomi), Phillipskurven, AD-AS-modellen, arbejdsmarked og mange flere. Jeg tror man kan bruge kalde Bruger:Druen hovedmand (undskyld brug af fy-ordet!) bag disse. Han har i hvert fald leveret ca. 50 diagrammer indenfor dette emne. Artiklerne forekommer mig som ret indforståede og lærebogsagtige og overholder ikke altid stilmanualen - f.eks. er diagrammerne konsekvent uden beskrivelsestekst og det involverer et vist gætværk at forstå hvad de rent faktisk viser. Desuden er de jf. Druens diskussionsside bevidst uden kilder, hvilket IMHO er problematisk!

  • Er der nogen med forstand på emnet der har lyst til at starte et Projekt med målet at forbedre eller luge ud i disse artikler?
  • Er der nogen der vil lave et galleri af filerne fra Commons:Category:Economic charts in Danish by da:User:Druen med det mål at få dem kategoriseret og beskrevet ordentligt (helst også på engelsk)?

Jeg er stødt på ovenstående "problem" i forbindelse med flytningen af de ca. 50 filer til Commons og jeg har en vis del af ansvaret for den dårlige filbeskrivelse og kategorisering på Commons. Selv har jeg ringe anelse på området. Hjælp! Bruger:Nillerdk 2. jun 2009, 12:50 (CEST)