Spring til indhold

Wikipedia:Landsbybrønden/Tildeling af CheckUser adgang

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tildeling af CheckUser adgang[rediger kildetekst]

Ansvarlig for denne diskussion er Christian List. Der konkluderes på diskussionen senest
10. maj. Konklusionstidspunktet kan løbende justeres af den ansvarlige, hvis diskussionen stadig er i gang.

I november havde vi en afstemning om CheckUser adgang hvor Wegge og Palnatoke fik CheckUser adgang. Desværre har Wegge frabedt sig denne adgang igen og dermed har også Palnatoke mistet sin CheckUser adgang. Vi står herefter uden nogen med CheckUser adgang på dansk Wikipedia. Det er blevet foreslået at vi prøver at få valgt 3 til CheckUser adgang i stedet for 2, så vi i fremtiden kan undgå at stå helt uden folk med CheckUser adgang.

Vi skal altså blive enige om at bringe nogle af de mest respekterede brugere i forslag. Derefter skal vi have en afstemning, og der skal ifølge m:CheckUser policy være 70-80% konsensus blandt min. 25-30 brugere.

Som man kan læse genopstiller Palnatoke. Kaare og Christian List er blevet stillet i forslag og har accepteret. Personligt viger jeg dog gerne pladsen hvis vi kan blive enige om en anden.

Jeg foreslår vi skrider til afstemning om cirka en uge. --Christian List 3. maj 2007 kl. 03:23 (CEST)

Det var måske en god idé at der var 3 denne gang, så vi undgår en lignende situation i fremtiden. Ideen om at starte om en uge lyder fint. Valentin 3. maj 2007 kl. 21:52 (CEST)
Enig. --PhoenixV 3. maj 2007 kl. 21:53 (CEST)
Konklusion:
Afstemning oprettet. --Broadbeer 9. maj 2007 kl. 22:49 (CEST)