Brugerdiskussion:Sir48/Arkiv 4

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Har du tid til en kunde til? Jeg har gjort nogle mindre ændringer her og der :) Airport Weeze og Crimée er de sidste ;) Noorse 16. apr 2009, 15:34 (CEST)

Gjort. Fint arbejde, Noorse :-) --Sir48 (Thyge) 16. apr 2009, 16:03 (CEST)
...og da har jeg lige rettet Trafikforbindelser i de övrige artikler ;) Skal ikke gentage det der ;) Tak! Noorse 16. apr 2009, 16:08 (CEST)

Enda én :) Stalingrad - men her er ikke skabelonen god - se på datoer for åbning af stationerne :( Ved du hvordan dette kan fikses? Noorse 16. apr 2009, 17:33 (CEST).

Ja, det er valgfrit at benytte dag-parameteren. Så jeg har kun brugt år til oplysningerne. Som du ser, er der et par andre generelle ændringer, f.eks. har jeg fundet ud af, at vore artikler om arrondissementer skal hedde [[x. arrondissement i Paris]].--Sir48 (Thyge) 16. apr 2009, 20:20 (CEST)

Tror du at ordbogsskabelonen kan fjernes fra N/A? Noorse 21. apr 2009, 13:00 (CEST)

Jeg rettede lidt og fjernede den derefter. --Sir48 (Thyge) 21. apr 2009, 13:40 (CEST)

paranteser[rediger kildetekst]

Hej Sir48. Jeg tror at paranteserne i artikelnavne som Villejuif - Paul Vaillant-Couturier (metrostation) er overflødige. Selv frwiki har ikke nogen artikel ved navn Villejuif - Paul Vaillant-Couturier. Bør den slags så ikke flyttes? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 24. apr 2009, 10:16 (CEST)

Hej Metalindustrien. Man kan umiddelbart godt mene, at parentesen i nogle tilfælde er overflødig. Jeg har beholdt den, fordi 1. alle de andre wikier har den, også den franske artikel 2. metrostationernes navne har et element af flertydighed i sig, fordi de indeholder navne på kommuner, bydele og/eller notable personer. 3. Det gør artiklerne om metrostationerne ensartede i navngivning og er en hjælp til at finde artiklen, når man indtaster i søgefeltet. Men jeg er da åben for overvejelser... --Sir48 (Thyge) 24. apr 2009, 10:33 (CEST)

Hej Sir48. Statuer/skulpturer er beskyttet af ophavsret, jf. Værkshøjde#Fotografier_af_skulpturer. Det kræver derfor tilladelse fra rettighedshaveren, hvis billedet skal bruges på Wikipedia. Det samme gælder Fil:Monica Ritterband Kadence02.JPG. Har du tilfældigvis en tilladelse i indbakken? MGA73 25. apr 2009, 17:01 (CEST)

Hvis ellers dette har værkshøjde, så gælder det samme Fil:Hein-superæg.jpg --MGA73 25. apr 2009, 17:09 (CEST)
Fandt lige tre mere: Fil:Piet Heins solur Farum.JPG, Fil:Piet hein 02.jpg og Fil:Piet hein.jpg.

Du er velkommen til at slette. Dog ikke soluret, imho. --Sir48 (Thyge) 25. apr 2009, 18:29 (CEST)

Tja vi kan jo betragte det som en brugsgenstand :-) - spørger lige om ikke EPO er enig i at vi kan bevare næste gang jeg ser ham. --MGA73 25. apr 2009, 20:08 (CEST)

Så er billederne slettet med undtagelse af soluret og ægget. Jeg spurgte |EPO| og vi blev hurtigt enige om, at det kan diskuteres, hvornår noget har værkshøjde. Så indtil nogen klager så får de lov at blive. Til gengæld har jeg så også lige opdaget Fil:Kumbelmanden01.jpg. Den ser ret ny ud, så kunstneren er vel ikke død for mere end 70 år siden? --MGA73 28. apr 2009, 10:27 (CEST)

Hvor kan jeres diskussion ses? --Palnatoke 28. apr 2009, 10:34 (CEST)
Ingen steder, da den skete på IRC. Det er blot en oplysning til Sir48, og ikke et "EPO sagde at jeg godt måtte". For da jeg fjerner "tvivlsom licens", er det ene og alene mit ansvar. Jeg går ud fra, at du er enig i, at begrebet værkshøjde ikke er entydigt og derfor indeholder et element af skøn, så det ikke er det du efterlyser yderligere "bevis" for. Der er iøvrigt yderligere begrundelse på Fildiskussion:Piet_Heins_solur_Farum.JPG. --MGA73 28. apr 2009, 10:42 (CEST)

Angående arrondissementer[rediger kildetekst]

Hej Sir48! På et eller andet tidspunkt kunne jeg godt finde på at kaste mig over at oprette bare et par af de manglende artikler om Paris' arrondissementer. Jeg har bemærket at de røde links fra dine metro-artikler og -kategorier er på formen "xx. arrondissement i Paris". Hvorfor? Jeg kan ikke komme i tanker om andre arrondissementer i Frankrig, der er navngivet numerisk. Ergo kunne vi lige så godt holde os til "xx. arrondissement"?! I øvrigt: Godt arbejde med metro-artiklerne. --Brandsen 9. maj 2009, 02:54 (CEST)[svar]

Hej Brandsen, tak for de pæne ord - og kast dig meget gerne over arrondissementsartiklerne. Mht. navngivningen kan jeg fortælle, at der er nummererede arrondissementer i både Lyon og Marseilles, som f.eks. "4. arrondissement" kunne forveksles med, så derfor har jeg tilføjet "i Paris". Det samme er iøvrigt gjort på en og fr. (Man skal også huske, at der i storbyerne er tale om "arrondissements municipeaux", og at der også findes "arrondissements departementales", som har en helt anden administrativ funktion. De er dog vistnok ikke nummererede). Mvh --Sir48 (Thyge) 9. maj 2009, 09:41 (CEST)[svar]
Med fare for at lufte en fordom: Jeg vil så absolut gå ud fra at også de departementale arrondissementer er nummererede. ;-) --Palnatoke 9. maj 2009, 10:02 (CEST)[svar]

Det var godt du kunne rette forkerte links og forkerte typo'er m.v[rediger kildetekst]

I artiklen om Chapter 11. Tænk hvis det skulle få lov at blive stående. Det bekræfter hvad jeg hele tiden har ment: Du er en stor dreng, uden hvilken Dansk Wikipedia ville være ilde faren!John Peters 2. jun 2009, 16:01 (CEST)

Behersk dig venligst og diskuter indhold og ikke dine medskribenter. --Sir48 (Thyge) 2. jun 2009, 16:06 (CEST)

Men noget helt andet er : Jeg vil gerne have hjælp til at få Kortpositioner~ (se min Sandkasse) til at virke. Det er en eller anden fejl, som hvis friske øjne kan se på, sikkert kan løse så let som ingenting. John Peters 2. jun 2009, 16:09 (CEST)

Jeg ved ikke helt, hvad du vil opnå med dit sandkasseforsøg. Men jeg har indsat en korrekt kortpositionsskabelon i din sandkasse. --Sir48 (Thyge) 2. jun 2009, 16:39 (CEST)
Jamen , det jeg har prøvet på, er at få Kortpositioner+ til at virke. Hvis du kan hjælpe med at få den til at virke, så kan vi slette Kortpositioner mange. Jeg har sagt fra begyndelsen, at jeg beklager at have medvirket til at du blev interesseret i Kortpositioner mange fordi det står klart, at denne skabelon er forældet, og vi står os bedst ved at få Kortpositioner~ (uendelig mange) til at virke, hvorefter vi kan slette Kortpositioner mange, inklusive den tekst som jeg har oversat. Kortpositioner~ er tydeligvis en mere moderne skabelon som gør brug af den nyeste kode, og det er ren stupiditet at bede kommende brugere at indtaste alle disse bredde_grad 2 og label_27, hvilket jeg håber du er enig i. Du kan også se denne side på engelsk wiki, som jeg har lavet from scratch: http://en.wikipedia.org/wiki/Violence_in_Pakistan_2006-09.

(Du må ikke spørge mig hvorfor jeg bruger et nick = Michelle Bentley. Det er værdigt en prøvning af en dybdeqsykolog). Men det som jeg vil have dig til at blive enig i, er at Kortpositioner~ er mere moderne end Kortpositioner mange. John Peters 2. jun 2009, 17:24 (CEST)

Jeg har rettet nogle direkte skabelonfejl og det har fjernet de fleste fejl i visningen. Markørerne placeres dog stadig forkert, og det er nok en langhåret sag at rette. Det er muligt, at der er hjælp at hente på den engelske +-skabelon (markeringer uden for kortet). --Sir48 (Thyge) 2. jun 2009, 17:43 (CEST)
Ja, det er helvedes kompliceret. Jegber glad for jeg har spurgt dig først. Nu får vi se om det virker, ellers vil jeg henvende mig til PHansen, som altid er interessert i at hjælpe med at rette slige syntaks-fejl. John Peters 2. jun 2009, 17:52 (CEST)

Jernbaneterrænet...[rediger kildetekst]

Tak for din tilretning af min seneste udgydelse! At dømme efter det antal rettelser du har lavet, så vil jeg dømme mig selv "for træt til at redigere mere i aften". :-) - VicVal 12. jun 2009, 01:19 (CEST)

Det var nu ikke så slemt. Men jeg har jo noget, der ligner falkeøje - især over for det, andre skriver... :-) --Sir48 (Thyge) 12. jun 2009, 01:31 (CEST)

Jehovas Vidner[rediger kildetekst]

Hej Sir48. Jeg er lidt ked af en diskussion jeg startede under Jehovas Vidner med følgende: Det undrer mig at nogle (tydeligvis Jehovas Vidner) sletter oplysninger, primært under adfærd og udstødelse. Er det mon fordi de er flove over hvor bizar deres tro er. Jeg arbejder på snarest at føje kilder som dokumentation for mange af punkterne. Jeg vil da i stedet opfordre evt. Jehovas Vidner til at tage diskussionen op herinde, inden de blot hæmningsløst sletter. /Mr. D Det var dumt af mig at skrive ovenstående, og jeg vil høre om det er tilladt at slette et afsnit af en diskussion? Mvh MrDee 20. juni 2009, 16:00 (CEST)

Hej Mr.Dee, vi sletter ikke diskussionsindlæg, men de ryger ind på en arkivside, når diskussionssiden bliver for lang. Det vigtigste er nu også, at diskussionen fremover foregår, uden at den ryger ud "af tangenten". Når man ser på den engelske side, der yderligere har en lang række uddybende artikler og underartikler, kan man se, at der er rigtigt meget at skrive endnu. Så jeg håber, du vil bidrage til det. Mvh --Sir48 (Thyge) 20. jun 2009, 17:36 (CEST)
Tak for svar, skal gøre mit til at bevare den gode tone, men også til at bidrage yderligere. Og ja du har ret, der er meget der ikke er skrevet endnu, ved godt det kun er et lille hjørne jeg har grebet fat i. Mvh --MrDee 20. juni 2009, 17:42 (CEST)

Haderslev Dam[rediger kildetekst]

Fine justeringer du har lavet på Haderslev Dam. Også fint med koordinater. Hvordan laver man dem? --JEK 12. jul 2009, 14:22 (CEST)

Tak for det. Mht. koordinater kan du læse mere om dem på Wikipedia:Kom til kort og Wikipedia:Geografiske_koordinater. Når det gælder Danmark, er det meget let at benytte findvej.dk, som er beskrevet under sidstnævnte link. Der får man direkte den kode, som kan kopieres ind i artiklen. Mvh --Sir48 (Thyge) 12. jul 2009, 14:31 (CEST)
Hej igen Thyge - jeg har nu på flere af hinanden uafhængige PC'ere forsøgt at aktivere det kort der står ved siden af koordinaterne. Desværre får jeg hver gang melding "No page Not found" eller i hvert fald noget i den retning. Der vises tilsyneladende også et kort bagved fejlmeldingen, men noget er galt. Siger det dig noget ?
--JEK 13. jul 2009, 14:42 (CEST) (Jens)
Jeg har samme problem. Der er tilsyneladende en fejl i linket til det interaktive kort, som skal komme ved at trykke på globussen - det gælder for alle wikierne, så vi må vente på, at nogen får rettet det op. Jeg bruger det nu næsten aldrig - jeg trykker på koordinaterne og vælger kort på den side, som kommer frem der. --Sir48 (Thyge) 13. jul 2009, 15:26 (CEST)
Tak for svar - den mulighed var jeg slet ikke obs på. Håber alligevel det retter sig for brugernes skyld. --JEK 13. jul 2009, 18:03 (CEST) /JENS

Commonsskabeloner[rediger kildetekst]

Hej Thyge! Vil du ikke kommentere paa soesterlinkdiskussionen paa Landsbybroenden? Jeg haaber ikke du er fornaermet over min kaos-kommentar, som jeg burde have formuleret venligere. Jeg er ikke tilfreds med status quo mht. soesterskabelonerne, saa jeg haaber vi kan finde et passende kompromis. Bruger:Nillerdk 21. jul 2009, 09:38 (CEST)

Hej Nillerdk, jeg ser stadig ikke, hvad behovet for ændring er, så jeg vil spare mig for en langvarig diskussion af fremgangsmåder etc. Selvom det kan være, at der kan spares en skabelon eller to, så ser jeg skabeloner som en resource, og man kan nøjes med at anbefale kun at bruge nogle bestemte. Hvis der skal gøres noget, må flere andre bidragsydere på banen og udtrykke deres holdning til "problemet". Mvh --Sir48 (Thyge) 25. jul 2009, 20:38 (CEST)

Nu hvor vi har en skabelon som kan placere et ubegrænset antal markører på et kort[rediger kildetekst]

-nemlig Skabelon:Kortpositioner+, kan vi så være enige om at slette Skabelon:Kortpositioner mange og Skabelon:Kortpositioner~~ (som blev skabt fordi Skabelon:Kortpositioner~ ikke virkede, men al koden er nu overført til sidstnævnte, og den virker). Grunden til at jeg ønsker dem slettet er for at gøre det så nemt og enkelt som muligt for fremtidige brugere. Det er tydeligt at Skabelon:Kortpositioner+ bygger på nyere og smartere kode, og den er mere enkel og logisk opbygget. Jeg henvender mig til dig fordi du var involveret i oversættelsen af Skabelon:Kortpositioner mange, og jeg vil så bede dig -- hvis du er enig -- om at bede en Admin slette de nævnte skabeloner. Med venlig hilsen. John Peters 26. jul 2009, 10:45 (CEST)

Jeg fandt det rigtigst at henvende mig til dig først fordi du trods alt har brugt en del tid på

Skabelon:Kortpositioner mange, og du ville ikke være blevet interesseret heri, hvis ikke jeg havde henledt din opmærksomhed på den. Derofr føler jeg et vist ansvar for at du har brugt den nævnte mængde tid. Men hvis det kan være nogen trøst har jeg også selv anvendt en del tid på overslættelsen af manualen/dokumentationen. Jeg var simpelthen blevt så overvældet af muligheden for flere markører, at jeg overså at dette var en flere år gammel skabelon, og at der i - vistnok- 2007 var kommet en nyere, som gjorde det muligt at placere en ubegrænset mængde markører på et givet kort. For at nye brugfere ikke skal opleve samme skisma mht. hvilken skabelon de skal bruge, og fordi den nyere er menage gange mere logisk opbygget og f.eks ikke byder brugeren at skrive et tal efter hver eneste label, label_size, mark, position, bredde_grad, bredde_min, bredde_sek, længde_grad, længde_min, og længde_sek turde det være åbenlyst hvilken skabelon vi bør bevare, og jeg foreslår derfor at vi fuldstændig sletter dét mellemstadie i udviklingen som hedder Skabelon:Kortpositioner mange. Eftersom du ikke har givet dit besyv med og synes at være indifferent, vil jeg snarest henvende mig til en administrator desangående.John Peters 30. jul 2009, 17:52 (CEST)

Hej John Peters, hvis skabelonen ikke bruges længere, er det helt ok, at den bliver slettet. Du skal dog nok følge proceduren for det på WP:SDBS. Mvh --Sir48 (Thyge) 30. jul 2009, 18:53 (CEST)

Hi! Need your help...[rediger kildetekst]

Hi! I'm from Polish Wiktionary. We are translating names of our main templates into various languages in order to help users who don’t speak Polish understand our articles. I wonder if you would be helpful and translate for us just a few linguistic terms into Danish. How about that?

  • [1] pronunciation - udtale
  • [2] definitions (plural) - definitioner
  • [3] inflection - bøjning
  • examples (plural) - eksempler
  • [4] syntax - syntaks
  • [5] collocations (plural) - ordforbindelser
  • [6] synonyms (plural) - synonymer
  • [7] antonyms (plural) - antonymer
  • related terms (plural) - beslægtede udtryk
  • [8] idioms (plural) - idiomer (or: talemåder)
  • [9] etymology - etymologi
  • notes (plural) - noter
  • translations (plural) - oversættelser
  • derived terms (plural) - afledte udtryk
  • transliteration - translitteration
  • transcription - transskription
  • sources (plural) – kilder

PS. Some of them must be in plural. We’d be very grateful Best regards! --PiotrekSzwecja 1. aug 2009, 11:17 (CEST)

Hey PiotrekSzwecja! Done. Kind regards, --Sir48 (Thyge) 1. aug 2009, 11:49 (CEST)
Thank you so much! Here you can see them! Bye! --PiotrekSzwecja 1. aug 2009, 11:53 (CEST)


Koordinater Slesvigske Musikhus[rediger kildetekst]

Har forgæves forsøgt at sætte koordinater Position: 55.2561 N 9.4868 Ø ind på Slesvigske Musikhus - uden held desværre. Du har tidligere skrevet at de kunne hentes på findvej.dk til direkte indkopiering - er der noget jeg har misforstået. For mig at se kan ovenstående fra findvej.dk ikke kopieres direkte. Derudover ser Haderslev meget underlig ud, hvis du engang får tid at se på det.

M.v.h. JENS og på forhånd tak for hjælpen --JEK 3. aug 2009, 10:52 (CEST)

Hej Jens! Jeg svarer lige hurtigt for Sir48. Jeg kan åbne http://www.findvej.dk/wikipedia?template=1 og vælge "Vælg punkt på kort". Så kommer der en talebobbel frem med Wikipedia-kode, f.eks. {{coor title dms|55|25|55.66|N|12|49|15.76|E|type:landmark_region:DK}}. Denne kode kan du bare sætte ind allerøverst i en artikel, hvis koordinaterne er knyttede til artiklens titel. Jeg har nu brugt dine koordinater på siden for musikhuset, men da de er angivet som grader med decimaler og ikke grader+minutter+sekunder har jeg brugt en anden skabelon. Man må vist selv om, om man nu gør det ene eller andet og du er naturligvis velkommen til at rette i mit forslag (især bør du kontrollere om det stemmer!).Bruger:Nillerdk 3. aug 2009, 11:15 (CEST)
Mange mange tak - nu gik fidusen op for mig. /Jens --JEK 3. aug 2009, 11:24 (CEST)

Kirkeskabelon[rediger kildetekst]

Når jeg arbejder med kirkeskabelonen har jeg bemærket en uhensigtsmæssighed, f.eks her: Øsby Kirke. Øverst til højre i skabelonen står kirkens navn, herunder kommer et billede og nedenunder igen kirkens navn. Hvorfor navnet 2 gange. Derefter kommer en tekst: "klik for at forstørre". Hvis den tekst skulle have nogen mening burde den være som en intern henvisning og ikke som nu bare tekst. Stort set alle internetbrugere idag er klar over, at et billede er klikbart når curseren bliver til en hånd! Håber også på et godt svar her. Med venlig hilsen JENS --JEK 4. aug 2009, 09:31 (CEST)

Hej Jens. Det kan let undgås at kirkens navn gentages under billedet. Det kræver kun, at parameteren "Tekst" sættes = blank. Men muligheden for at sætte tekst skal bibeholdes, fordi der kan være grund til at skrive noget om billedet (Kirken set fra syd, kreditering af fotografen etc.).
Derimod synes jeg, du har ret i, at "klik for at forstørre" er unødvendig, så jeg har fjernet den tilføjelse. Så må vi se, om nogen protesterer. Mvh --Sir48 (Thyge) 4. aug 2009, 09:52 (CEST)
Tak for hjælp - fint med et sådant fællesskab, der fungerer.
V.h. JENS /--JEK 4. aug 2009, 10:21 (CEST)

Kære Sir48

Tusind tak for hjælpen med både Jacob Gens artiklen og FPO artiklen, men jeg forstår ikke rigtigt du slettede linket på Vilnius ghetto, jeg har tænkt mig MEGET snart ... denne eller næste ude, at skrive en artikel om de 2 ghettoer, arbejdslejren HKP 562 i Vinius, og Litauens svar på Schindler, Karl Plagge se evt. http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Plagge.

Linket var netop sat ind på grund af det, men de øvrige rettelser er SUPER!

Per

--PerV 1. aug 2009, 02:56 (CEST)

Hej PerV! Selv tak. Jeg har nu ikke slettet linket til Vilnius ghetto. Vi linker til sådan et navn første gang, det optræder i en artikel, og der er link til det i begge artiklerne. Mvh --Sir48 (Thyge) 1. aug 2009, 11:03 (CEST)
Vil det sige, at i en artikel skal jeg kun linke én gang til foreksempel Vilnius. Hvis det er tilfældet, vil jeg gennemgå alle "mine" artikler, for at sikre det.
PS: er enig men havde forstået anderledes :(
--Per (PerV) 9. aug 2009, 12:28 (CEST)
I princippet ja, men det er kun en anbefaling i dette afsnit om links i stilmanualen (som det generelt er en god ide at tage sig tid til at læse igennem). Undtagelse kan være meget lange artikler, hvor man godt kan linke til det samme længere nede i teksten, links i undertekster til billeder samt i tabeller og infobokse. --Sir48 (Thyge) 9. aug 2009, 12:44 (CEST)


Mere om Demografi i Vilnius[rediger kildetekst]

Hej Thyge

Tak for hjælpen med demografi-afsnittet i Vilnius, jeg vil gerne tigge dig til at kigge på et afsnit om folketællinger i Vilnius, fordelt på nationalitet. Oplysningerne findes allerede i afsnittet om demografi; men jeg synes de er uoverskuelige i tekst form, jeg synes oplysninger vil være meget lettere tilgængelige i tabel form. Jeg har forsøgt at rette oplysningerne (så langt jeg kunne finde ud af), så de skulle kunne sættes ind i en tabel (håber jeg). I tekste her under, både i "tabellen" og i "fodnoterne" er hævede fodnote tal desværre blevet til normale tal, vil du også kigge på det. Jeg ved simpelthen ikke hvordan man sætter fodnoter ind :( Jeg har iøvrigt "hugget" spalteopstilling fra din sandkasse, og brugt den i bydele i Vilnius, vil du se efter, om jeg har begået nogle begynder-fejl i den forbindelse. Jeg forsøgte at benytte # til at numrere bydelene, men i toppen af en spalte starter # åbenbart med 1. :(

Det her er hvor langt jeg nåede med tabellen:

|I alt|litauere|polakker|jøder|russere|hviderussere|tyskere|ukrainere|andre

1916¹|138.794|2,09% (2.909)|53,67% (74.466)|41,45% (57.516)|1,59% (2.219)|0,44% (644)|0,63% (880)|- 4|0,13% (193)

1931²|195.150|0,8% (1.579)|65,9% (128.600)|28% (54.600)|3,8% (7.400)|0,9% (1.700)|0,3% (600)|0,1% (200)|0,2% (ca. 400)

2001³|542.287|57,8% (313.400)|18,7% (101.400)|0,5% (2.700)|14% (75.900)|4% (21.700)|- 5|1,3% (7.000)|3,7% (20.100) 6

1) Folketælling fra 14. december 1916 foretaget af de tyske besættelsesstyrker

2) Folketælling fra 9. december 1931

3) Folketælling fra 2001 foretaget af Vilnius Regionale Statiske Kontor

4) Ikke oplyst, indgår i andre

5) Ikke oplyst, indgår i andre

6) I andre indgår andre nationaliteter samt personer, der ikke ønskede at oplyse deres nationalitet

Med venlig hilsen --Per (PerV) 7. aug 2009, 14:48 (CEST)

OK ... scrollede lige lidt længre ned i din sandkasse, og så du også har en forklaring på noter og kilder :))) WOW ... det er gode tips for nybegyndere som mig, vil prøve af i min sandkasse og se og Jeg kan finde ud af det! --Per (PerV) 7. aug 2009, 14:59 (CEST)

Hej PerV! Jeg tror, du ønsker dig noget i denne retning
År I alt Litauere Polakker Jøder Russere Hviderussere Tyskere Ukrainere Andre
1916[note 1] 138.794 2,09% (2.909) 53,67% (74.466) 41,45% (57.516) 1,59% (2.219) 0,44% (644) 0,63% (880) [note 2] 0,13% (193)
1931[note 3] 195.150 0,8% (1.579) 65,9% (128.600) 28% (54.600) 3,8% (7.400) 0,9% (1.700) 0,3% (600) 0,1% (200) 0,2% (ca. 400)
2001[note 4] 542.287 57,8% (313.400) 18,7% (101.400) 0,5% (2.700) 14% (75.900) [note 5] 4% (21.700) 1,3% (7.000) 3,7% (20.100)[note 6]
Noter:
  1. ^ Folketælling fra 14. december 1916 foretaget af de tyske besættelsesstyrker
  2. ^ Ikke oplyst, indgår i andre
  3. ^ Folketælling fra 9. december 1931
  4. ^ Folketælling fra 2001 foretaget af Vilnius Regionale Statistiske Kontor
  5. ^ Ikke oplyst, indgår i andre
  6. ^ I andre indgår andre nationaliteter samt personer, der ikke ønskede at oplyse deres nationalitet
Men pas på, om tallene og notehenvisningerne står i de rigtige kolonner - det har især været lidt svært at tyde din forsøgsvise indsættelse af noter. Mvh --Sir48 (Thyge) 7. aug 2009, 20:15 (CEST)

Tak for flytningen[rediger kildetekst]

Ja du har ret, jeg vil rette diverse steder, hvor der er nødvendigt (Kommuner i Litauen osv)!
Iøvrigt vil jeg meget gerne have at du kigger en skabelon igennem jeg har lavet. Skabelon:Infoboks kommuner i Litauen, jeg har ikke prøvet den af endnu, men håber den virker.
Jeg lavede den fordi, jeg ikke kunne finde nogen der opfyldte behovet!
MVH --Per (PerV) 16. aug 2009, 19:00 (CEST)

hvis du kigger på skabelonen, vil jeg bede dig kigge på Skabelon:Infoboks kommuner i Litauen2, som er en kopi. Lige nu forsøger jeg at få Skabelon:Infoboks kommuner i Litauen til at fungere, og sidder og redigerer på den, så for at undgå "redigerings konflikt" ... pls.
Jeg tror det meste fungerer nu, BORTSET fra de der if-konstruktioner i areal og befolkning :(.
I første omgang piller jeg dem ud af Skabelon:Infoboks kommuner i Litauen, og ser så om jeg kan få skabelonen til at fungere uden, men jeg synes faktisk if-konstruktionen er smart ... så :)
OG, jeg mangler at finde ud af, hvordan jeg sætter tekst under kortet!
MVH --Per (PerV) 16. aug 2009, 19:55 (CEST)
Hej PerV, jeg kaster et blik på det, selvom du ikke rigtig skriver, hvad problemet er. Jeg synes iøvrigt, at du bør eksperimentere i sandkasser. Den rigtige måde ville være at oprette skabelonen i Bruger:PerV/Sandkasse X og så teste den i en anden sandkasse. Det gøres ved at bruge {{Bruger:PerV/Sandkasse X}} som skabelonnavn, mens man tester. Se f.eks. hvordan jeg har gjort her. --Sir48 (Thyge) 16. aug 2009, 21:01 (CEST)
Jeg har nu rettet på {{Infoboks kommuner i Litauen2}} og du kan se min test af skabelonen på Bruger:Sir48/Sandkasse102. Når du har set, om den er som du ønsker, så vil jeg anbefale, at skabelonen navngives i ental, dvs {{Infoboks kommune i Litauen}}. Mvh --Sir48 (Thyge) 16. aug 2009, 23:06 (CEST)
Et par gode råd mere om parametre:
  1. lad altid parameternavne begynde med lille - en blanding af store og små første bogstaver giver med sikkerhed skabelonfejl ved udfyldelsen
  2. lad ikke parameternavne indeholde blanke, altså {{{indbyggere_2001}}} i stedet for {{{indbyggere 2001}}} og heller ikke specialtegn som . og % mv. --Sir48 (Thyge) 17. aug 2009, 02:20 (CEST)

Om Skabelon:Infoboks by[rediger kildetekst]

Beklager jeg ikke har vendt tilbage om Skabelon:Kommuner i Litauen2, men jeg har været uden internet i 10-12 dage!
Så snart jeg har kigget vil jeg vende tilbage.
Jeg tror der er en fejl i Infoboks by.
Ved korrekt udfyldelse ender teksten til billedet øverst i boksen med at blive: XXXby's belligenhed i XXX-land og ikke den tekst man har skrevet! Se Trakai.
OG, så forstår jeg stadig ikke hvorfor koordinaterne står TO gange, både i boksen, og så "svæver" de også oppe øverst på siden???
Er det noget du vil kigge på?
Per --Per (PerV) 29. aug 2009, 21:30 (CEST)

Vedrørende billedteksten er årsagen, at en bot har lavet en forkert rettelse, så der nu er to parametre, som hedder det samme. Så overskriver den sidste teksten i den første. Det har jeg bedt bot-ejeren om at rette tilbage. (Når det sker, skal Trakai nok rettes igen på det punkt.
Jeg er enig i, at det ikke er helt godt, at koordinaterne står to gange. Det er "standard", at de står øverst til højre ("svæver", som du kalder det). Skabelonen er i det hele taget noget sjusket udført, så der f.eks. også optræder fejl, når der er et mindrebillede1 uden et mindrebillede 2. Men den anvendes rigtig mange steder, så jeg afstår fra at rette den, fordi jeg i øjeblikket ikke har tid til at følge op på den. Mvh --Sir48 (Thyge) 30. aug 2009, 05:57 (CEST)
Jeg havde regnet ud det der med overskrivningen, så meget havde jeg da forstået efter arbejdet med Kommuner i Litauen ;), men jeg gik ud fra, at jeg ville lave mere rod end godt var, hvis jeg forsøgte at rette noget!
Og Ja det med mindrebillede 2 irriterede mig faktisk, da jeg satte skabelonen ind på Trakai. Jeg var simpelthen nødt til at finde et billede, der var helt unødvendigt, bare for at undgå den der fjollede tekst, der ellers kommer: noget i retning af Fil:mindrebillede2 eller hvad det var.
Men altså det der med koordinaterne ser altså diletantisk ud sorry udtrykket ;)
--Per (PerV) 30. aug 2009, 12:08 (CEST)

Tak for rettelsen af skabelonen ;) det ser altså bedre ud med den rigtige billed tekst ;)
--Per (PerV) 30. aug 2009, 18:41 (CEST)

Debatten er i gang igen[rediger kildetekst]

Hej Thyge,

da du tidligere har deltaget i debatten om inaktive administratorer vil jeg blot gøre opmærksom på, at debatten er i gang igen på WP:L#Fratagadmin-procedure. mvh Christian Giersing [ disk + bidrag + e-mail ] 3. sep 2009, 19:49 (CEST)