Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 21

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikidata weekly summary #114[rediger kildetekst]

Skjult kategori i forbindelse med opdatering[rediger kildetekst]

Som du sikkert har bemærket er jeg ved at komme igennem samtlige føderale enheder i Rusland med udbygning og opdatering. I den forbindelse tænkte jeg på at indsætte en skjult kategori, der kunne hedde noget i retning af "Kategori:opdateret til 2014" eller noget tilsvarende, så jeg kan holde styr på hvor langt jeg er kommet. Vil det være ok? mvh Per (PerV) (diskussion) 1. nov 2014, 16:38 (CET)

Det ligner mere en eller anden projektkategori som normalt sættes af en skabelon. Du skriver 'Opdateret til 2014' - er det den løbende opdatering med tal? Jeg har ikke noget som ligner, som kunne bruges som model. --Steen Th (diskussion) 2. nov 2014, 09:07 (CET)


Wikidata weekly summary #131[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #132[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #133[rediger kildetekst]

Global konto igen[rediger kildetekst]

Hej Steen, Du har, 15. sep 2014, gjort mig opmærksom på at jeg ikke har en global konto. Jeg kan ikke umiddelbart se hvordan man opretter en sådan. Kan du hjælpe? Med venlig hilsen --Ultraman (diskussion) 28. sep 2014, 04:19 (CEST)

Hej Ultraman. Du skal ind i Indstillinger (jeg har ikke linket med, da jeg skrev) - når det er slået til, skal du bruge Speciel:MergeAccount til at tilføje de konti, som er dine. --Steen Th (diskussion) 28. sep 2014, 09:34 (CEST)
Hej Steen, Tak for hjælpen. Nu vil jeg se på sagen. Med venlig hilsen --Ultraman (diskussion) 28. sep 2014, 12:34 (CEST)
Hej Steen, forsøgt og forsøgt, kan åbenbart ikke finde ud af det. Hvad er konskvensen ? Vil det sige at jeg må stoppe på dawiki med nuværende brugernavn ? Til orientering kan jeg oplyse at jeg har andet brugernavn enwiki.--Ultraman (diskussion) 18. nov 2014, 18:01 (CET)
Hej Ultraman. Du har allerede vundet rettet til navnet globalt - den blev sikret i september - så der er ingen grund til at ændre det på dawiki. At der er nogle wiki'er, hvor der nu er andre, som har det brugernavn, gør ikke noget. M.h.t. til enwiki: Den bruger har 2 bidrag og den oprindelige bruger har fået nyt brugernavn. Det kan være du kan få en Usurpations på den konto (overtage brugernavn) og du kan flytte dine redigeringer over på det navn fra din nuværende konto. Men når den endelige sammenlægning sker vil du fået det brugernavn på enwiki og de andre wiki'er, hvor du ikke har navnet. Men så får du ikke dine redigeringer med. --Steen Th (diskussion) 19. nov 2014, 15:45 (CET)
Hej Steen, Fint, nu kan jeg sove roligt om natten. Tak for kommentarer, råd og hjælp.--Ultraman (diskussion) 19. nov 2014, 17:00 (CET)

Wikidata weekly summary #134[rediger kildetekst]


Global Vandalism User[rediger kildetekst]

hi dear sysop - (this is a global vandalism user) (and blocked in any wiki) , hi is have any vandalism edit in de.wiki and have any user id Wikipedia:Sockenpuppe = user:Piroz12 ,user:Sarafarzad , user:R tehrani , user:Bitafarhadi and used this accounts only for vandalism , in fa.wiki and en.wiki Rollback all edit and blocked , check usered in en.wiki. plz Rollback edit and block --فلورانس (diskussion) 24. nov 2014, 00:58 (CET)

Wikidata weekly summary #135[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #136[rediger kildetekst]

Love Is All Around[rediger kildetekst]

Hej Steenth.

Jeg har oprettet siden Love is all around med en oversættelse fra engelsk wiki, men jeg opdagede først bagefter, at artiklen selvfølgelig skal står under Love Is All Around (store bogstaver) men jeg har imidlertid ikke rettigheder til at flytte siden. Kan du hjælpe mig? Mvh. Toxophilus (diskussion) 14. dec 2014, 18:48 (CET)

Flyttet. Og i øvrigt dejligt, at der er nogen, der kan huske, at det ikke er et Wet Wet Wet nummer ... ;-) Pugilist (diskussion) 14. dec 2014, 19:45 (CET)
Der var svært at overskue den sammenhæng for mig, da jeg efterbehandlede henvisninger som måske er skrevet forkert... godt det er klaret. --Steen Th (diskussion) 14. dec 2014, 21:05 (CET)

Wikidata weekly summary #137[rediger kildetekst]