Diskussion:Dansk Front

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Merge forslag[rediger kildetekst]

Jeg er begyndt diskutionen på Diskussion:Danskfront.dkLundse 13. maj 2006 kl. 17:52 (CEST)


Er der nogen kilde til Børgesens hensigt med sit indlæg på Anarkiforum, eller er det spekulation ? -- Nico 20. aug 2006 kl. 15:43 (CEST)

Sletningsforslag: Dansk Front

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bør denne her artikel ikke slettes. Det kan vel diskuteres om netværket havde notabilitet til at starte med. Og nu har det være nedlagt i 5 år, så må det vel også være på tide, at slette artiklen helt. Henrik Sørensen (diskussion) 10. nov 2012, 10:13 (CET)

  • Behold - Blot fordi noget ikke eksisterer længere, betyder det ikke at vi ikke skal have en artikel om det. I så fald skulle vi slette alle artikler om historiske emner. Dansk Front blev i øvrigt omtalt i alle større danske medier, så jeg synes ikke der er noget notabilitetsproblem. --Saddhiyama (diskussion) 10. nov 2012, 10:32 (CET)
  • Behold Dansk Front var en meget kendt nationalistisk organisation. Den skal absolut ikke slettes. --Cgtdk (diskussionbidrag) 10. nov 2012, 14:14 (CET)
  • Behold - Er noget forbløffet over dette sletteforslag. Dansk Front har på godt og ondt spillet en rolle i debatten (selv om de måske ikke selv har deltaget så meget i debatten, men de har i høj grad været debatterede). Pugilist (diskussion) 10. nov 2012, 16:33 (CET)
  • Behold - Som det fremgår af artiklen, er det det en del af den nyere historie, der selvfølgelig ikke skal forties, hvad enten man kan li' det eller ej. - Nico (diskussion) 10. nov 2012, 16:36 (CET)
Konklusion:
Artiklen beholdes. (Denne usignerede kommentar er skrevet af Simeondahl (diskussion • bidrag) 12. nov 2012, 07:57 (CET))

Opkvalificering[rediger kildetekst]

Jeg er gået i gang med at arbejde på artiklen, og forsøge at lave en bedre hvor jeg mere historisk forklare om netværket, eventuelt nogen der kan lave et afsnit med netværkets politiske synspunkter? --BillyDK (diskussion) 23. jul 2013, 07:15 (CEST)