Diskussion:Diamanter varer evigt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hører citaterne ikke snarere hjemme på Wikiquote? Her virker de en smule løsrevne fra resten af artiklen.--Malou 26. nov 2006 kl. 22:44 (CET)

Tjo måske men noget af det der karakteriserer James Bond-filmene er netop citaterne. Bond, James Bond er f.eks. forlængst udødeliggjort mens i andre tilfælde selve filmtitlen er en del af dialogen i filmen (dog ikke lige netop denne film).
Lige nu fylder citaterne dog lidt rigeligt og et par af dem bør skiftes ud. Men på sigt skal artiklen gerne udvides med kapitler om handling, hjælpemidler, musik og baggrundshistorie. Så efterhånden vil citatkapitlet blive til en del af en større helhed - hvis man da kan kalde artiklen på engelsk Wikipedia det. --Dannebrog Spy 27. nov 2006 kl. 19:41 (CET)
Filmcitater kan bestemt være interessante at have med - blot vil jeg foretrække, at citaterne introduceres / suppleres med noget tekst (et godt eksempel kan ses her). Som læser ønsker jeg at vide: hvorfor er netop disse citater interessante? Er de typiske for Bond-figuren, er det et eksempel på en særlig Bond-humor eller er det citater, der er gået over i "historien" fordi de siden er blevet brugt i andre sammenhænge... etc.? --Malou 28. nov 2006 kl. 09:11 (CET)