Diskussion:Morgen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Morgen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Morgen er en tid på dagen. Den er oprettet af Bruger:Zep73 og Bruger:Madglad har sat {{QA-relevans}}, hvilket placerer den i kategorien med notabilitetspoblemer, derfor dette sletningsforslag. Der fides en artikel på en.wiki. Toxophilus (diskussion) 1. okt 2020, 14:55 (CEST)

  • Behold - ligesom vi har artikler om aften og nat bør morgen også have en artikel. Den kan helt klart tåle udvidels og kilder, men den bør beholdes.
  •  Kommentar. Lex.dk, der faktisk har en redaktion, har åbenbart ikke fundet det relevant at have en artikel om begrebet. Men selvfølgelig bliver emnet ikke slettet her. Opslaget bliver udvidet til en førstehåndslignende fristil af tilfældigt sammenstykket information. En magnet på ip-brugeres forskellige, men bestemte, holdninger til klokkeslæt for morgenens start og slut og om der er forskel på sommer og vinter. --Madglad (diskussion) 1. okt 2020, 15:45 (CEST)
  • Behold - Selvfølgelig skal vi have en artikel om dette emne. Så må vi sørge for at skrive noget, der er godt nok til at stå imod hvad ip-brugere kan synes er interessant at tilføje. --Santac (diskussion) 13. okt 2020, 07:45 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. Økonom (diskussion) 20. okt 2020, 20:25 (CEST)