Diskussion:Natalie Wood

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Til debat: "Vildt blod" med James Dean og Natalie Wood medførte det berømte slogan "Lev stærkt,dø ung". Flere uafhængige vidner har bevidnet,at Natalie Wood omkom som følge af manglende indsats fra de pårørende på deres lystbåd. (Skrev 83.89.120.2 (diskussion • bidrag) 12. nov 2012, 15:09. Husk at signere dine indlæg.)

Ja, det er rigtigt, at filmen Vildt blod havde en "tag-line": "Lev Stærkt, dø ung", men det var ikke filmens titel, og skal derfor ikke indgå i titlen. Derfor blev ændringen fjernet.
Den omstændighed, at der var nogle, der beskyldes for ikke at yde en tilstrækkelig indsats i forbindelse med en drukneulykke, er ikke det samme som at drukneulykken er et mord. Derfor blev den oplysning fjernet. Det kan være ok at skrive noget om omstændighederne ved drukneulykken, men i givet fald skal det være konkrete, neutrale oplysninger, belagt med kilder. Pugilist (diskussion) 12. nov 2012, 15:25 (CET)

Jyllandsposten d. 19.01.2013. kl. 10.33: Politiet i L.A. har nu genoptaget sagen omkring Natalie Wood's dødsfald,idet der er tilføjet nye,lægefaglige udtalelser til obduktions-rapporten.Natalie Wood var tilføjet kvæstelser,før hun druknede,af en sådan karakter,at en kriminel handling kan ligge forud for dødsfaldet.Anklagemyndigheden vil nu gennemgå bevismaterialet for at vurdere,om eventuelle sigtelser vil kunne komme på tale. (Skrev 83.89.120.2 (diskussion • bidrag) 19. jan 2013, 13:35. Husk at signere dine indlæg.)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2264461/Natalie-Wood-death-Robert-Wagner-REFUSES-answer-detectives-questions.html Mvh. 007.  :)