Spring til indhold

Skabelondiskussion:It-stub

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der er et problem med den nuv. kategorisering af denne skabelon. Artikler, der p.t. markeres med it-stub bliver kategoriseret både i Kategori:Artikelstump og i Kategori:Datalogi.

For det første bør it-stubbe ikke havne i Kategori:Artikelstump, men i en ny Kategori:Påbegyndte it-artikler, som jeg mener bør være en underkategori til den eksisterende Kategori:Påbegyndte teknologi-artikler. Generelt bør "specialstubbe" derfor ikke henvise til Kategori:Artikelstump, men til Kategori:Påbegyndte xx-artikler.

For det andet bør skabelonen it-stub kun have denne ene kategori og ikke også f.eks. Kategori:Datalogi. Hvis en artikel i forvejen f.eks. har Kategori:Programmer (som er en underkategori til Kategori:Datalogi) medfører det nemlig, at artiklen kategoriseres i både Kategori:Programmer og i Kategori:Datalogi. Se eksemplet Antivirus-program.

MVH Hede2000 18. okt 2005 kl. 18:28 (CEST)

Enig. Desuden er det ikke alt om IT, der hører til under datalogi. Rune Magnussen 18. okt 2005 kl. 22:34 (CEST)
Jeg foretog den ændring I foreslog, men bemærker nu at man skal ind og trykke redigér (uden at redigere noget) på alle artikler der bruger skabelonen. Ellers kommer de ikke på listen i den nye kategori. Er der nogen der har en løsning på dét? --JeppeSN 19. okt 2005 kl. 17:49 (CEST)
Det problem er jeg også rendt ind i - kender ingen løsning udover redigering. --Glenn 19. okt 2005 kl. 18:25 (CEST)
Du kan få en bruger med en robot til at lave null-redigeringer. De mest aktive robotter, der er styret af danskere, er Wegge eller Twids. Dog drejer det sig kun om to artikler, så det burde være overkommeligt manuelt. --Maitch 19. okt 2005 kl. 18:56 (CEST)
Det er jeg enig i, bortset fra antallet af artikler. De artikler der bruger skabelonen, kan ses på Speciel:Whatlinkshere/Skabelon:It-stub, mens de artikler som nogen har nulredigeret, er dem der ses på Kategori:Påbegyndte it-artikler. --JeppeSN 19. okt 2005 kl. 19:26 (CEST)