Spring til indhold

Wikipedia:Landsbybrønden/Massiv udvidning af artiklen om katten

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Massiv udvidning af artiklen om katten[rediger kildetekst]

Davs. I min sandkasse har jeg lagt den engelske artikel om katten ind, og ser frem til at oversætte den med målet som massiv udvidning af den nuværende. Da det er bedst at diskutere større ændringer først, kan jeg sige, at hvis jeg bliver færdig, bliver artiklen på over 120.000 bytes. Hvad synes diverse bidragsydere om dette? Jeg synes nemlig, at artiklen bør udvides, men ville lige høre, hvorvidt god en idé en massiv udvidning er. Tjek den engelske side eller min sandkasse for at få et indtryk af, hvordan det færdige resultat kan se ud. Jeg har skrevet samme indlæg på kattens diskussionssiden, så hvis det er mere passende at tage den dér, kan vi sagtens gøre det. --Altaïr Ibn-La'Ahad 18. mar 2012, 13:59 (CET)

God fornøjelse. Der er noget at gå igang med. Jeg vil dog råde dig til at sammenholde med den eksisterende artikel (den er ikke så ringe endda). hilsen --Rmir2 (diskussion) 18. mar 2012, 17:12 (CET)

Tak for støtten. Det samme kan faktisk ligeså effektivt gøres med artiklen om hunden, men den vil blive uendelig stor, så jeg tror lige, jeg vil tage denne her først. Er der nogen der er interreseret i at hjælpe, er de meget velkomne til at oversætte i min sandkasse, det ville være much appreciated. --Altaïr Ibn-La'Ahad 19. mar 2012, 07:17 (CET)