Wikipedia:Sletningsforslag/Death Machine

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er Death Machine et notabelt band? Der opslag på Discogs, og de har udgivet ét album i 2017, som er anmeldt hos gaffa. Musikken er blevet spillet en del på DR, men bandet har vist også haft en forbindelse til Formiddag med Simpson, som også er indstillet til sletning. Toxophilus (diskussion) 1. jul 2019, 11:00 (CEST)

  •  Formalia @Julie Xina: som opretter har du måske en holdning. Toxophilus (diskussion) 1. jul 2019, 11:00 (CEST)
  • Slet - Jeg mener ikke, at de har bedrevet nok. Toxophilus (diskussion) 1. jul 2019, 11:00 (CEST)
  • Slet - At udgive et album og blive spillet i radioen er ikke nok, og der er ikke andet i artiklen, der begrunder notabilitet. --DenBlaaElg (diskussion) 1. jul 2019, 11:51 (CEST)
  • Behold - Artiklen er neutral og giver en interesseret bruger af Wikipedia information om, hvem orkestret Death Machine er. Deres album spilles i radioen, og jeg kan på Spotify's streamtæller se, at bandets udgivelser rent faktisk bliver spillet. Hvorfor skal en interesseret bruger ikke kunne finde neutral information om orkestret på Wikipedia ? Vi skriver en encyklopædi, hvis mål er at omfatte al viden; projektet er ikke at skrive en "Hall of Fame" hvor kun de allermest berømte personer optages. --Pugilist (diskussion) 3. jul 2019, 11:31 (CEST)
Konklusion:
2 for sletning. 1 for behold. Artiklen selv referer kun til kilder fra bandet selv. Intet deri der godtgøre at bandet er notabelt, og bandet er ikke per definition notabelt. Artiklen slettes derfor. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. jul 2019, 21:26 (CEST)