Wikipedia:Sletningsforslag/Kasper Clemmensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Kasper Clemmensen har stået med notabilitetsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Dansk tegneserietegner, men har tilsyneladende ikke udgivet det store. Sproget i artiklen bærer præg af en lidet erfaren skribent, der også kun har oprettet denne ene artikel, idet det mere er talesprog en neutralt encyklopædisk formuleret. Der er ikke mange hits på google, men lidt her og her. Toxophilus (diskussion) 27. jun 2019, 11:03 (CEST)

  •  Formalia @Marius Buch Holtze: Har du noget at bidrage med? Toxophilus (diskussion) 27. jun 2019, 11:03 (CEST)
  • Slet - Han er muligvis dygtig, men omtalen af ham er ikke overbevisende nok til en artikel efter min mening. Toxophilus (diskussion) 27. jun 2019, 11:03 (CEST)
  • Slet - Jeg mener ikke han endnu har opnået tilstrækkelig omtale. Han har ikke en biografi på Comiclopedia.--Kjeldjoh (diskussion) 3. jul 2019, 15:31 (CEST)
  • Slet - Der er meget lidt at finde på nettet, og artiklen selv indeholder ingen kilder, der kunne begrunde notabilitet. --DenBlaaElg (diskussion) 3. jul 2019, 18:47 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2019, 11:49 (CEST)