Wikipedia:Sletningsforslag/Morten Carmel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Morten Carmel har stået med notabilitetsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Han har været medlem af Free To Choose, der så afgjort er et notabelt band. Han har også være medlem i næstformand i Konservative Gymnasieelever. Han har et holdingselskab uden betydning, har været suppleant i Skatteankenævnte.

  •  Formalia @Borsholm: Har du noget at bidrage med? Toxophilus (diskussion) 27. jun 2019, 10:55 (CEST)
  • Slet - Bandet er notabelt, men jeg synes ikke der er nok at finde om, til en artikel. Ingen af hans andre meritter er nok i mine øjne. Toxophilus (diskussion) 27. jun 2019, 10:55 (CEST)
  • Slet - Han har desuden været medlem af hovedbestyrelsen i Det Konservative Folkeparti, underviser på SDU og CBS, samt arbejdet som IT konsulent og projektleder. Men jeg mener ikke han har opnået at være notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 3. jul 2019, 15:02 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2019, 11:50 (CEST)